Stirile ZileiTârgu-Jiu

SUTE de persoane de la CE Oltenia şi fabrica de tricotaje, băgate în izolare

Este alertă de gradul zero în Gorj, după ce două femei, de 55 și 46 de ani, din localitățile Motru și Plopșoru au fost confirmate ca fiind infectate cu COVID-19. Antena 3 anunţă că sute de persoane de la fabrica de tricotaje, unde lucra una dintre femei, dar și de la Complexul Energetic Oltenia, unde virusul a fost dus de soțul celeilalte femei, au fost băgate în izolare.

În plus, șapte oameni, contacți direcți ai celor două femei, au ajuns deja la mai multe spitale cu simptome. Direcția de Sănătate Publică a început mai multe anchete epidemiologice în trei locații: spitalul din Motru, Complexul Energetic Oltenia și fabrica de tricotaje.

„Este evident că un lucrător la o fabrică are tangență, are contact cu foarte mulți colegi la serviciu. Întreaga secție a făcut obiectul unei anchete epidemiologice, familiile lor sunt în izolare de aseară, la domiciliu, noi, primăria și poliția îi monitorizăm. La spital s-au prezentat încă patru persoane, colege, au fost izolate și testate. Se fac teste doar pentru persoanele care au simptome. Familiile a 105 angajate, de la fabrica de tricotaje, sunt în izolare şi le monitorizăm”, a anunţat primarul din Motru, Gigel Jianu, la Antena 3.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here