Stirile ZileiTârgu-Jiu

Sute de participanți la prima ediție a Balului Pescarilor

Sute de pescari au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la prima ediție a balului organizat special pentru ei la Târgu Jiu.

Petrecerea a avut loc vineri seara la restaurantul Dolce Vita Ballroom, o parte din meniul servit fiind preparat pe loc de bucătari sârbi. O familie specializată în pregătirea mâncărurilor din pește a venit special la Târgu Jiu, Slavișa Tufa fiind bucuros să gătească pentru pescarii gorjeni.

Meniul servit a fost bazat doar pe preparate din pește. Aperitivul a avut nu mai puțin de zece feluri, a declarat directorul restaurantului, Alexandru Motoc.

La mesele îmbelșugate, pescarii, de toate vârstele, n-au ezitat să depene amintiri și să se laude cu capturile realizate.

Organizatorul Balului pescarilor, consilierul local Claudiu Fiu, vicepreședinte al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor, a declarat că prima ediție s-a bucurat de un succes peste așteptările sale.

Comment here