LIFE

”Survivor”, audiențe record în ianuarie

Kanal D a lovit puternic în piață în ianuarie, cu ”Survivor”. Postul Dogan a înregistrat creșteri considerabile seara. Marile rivale, Pro TV și Antena, au înregistrat scăderi, mai mari sau mici, notează paginademedia.ro.

În luna ianuarie, când a pornit ”Survivor”, Antena 1 a fost, în prime-time, pe locul trei pe toate segmentele de public: național, urban și comercial. Antena 1 este după Kanal D, dar clasamentul general al lunii este dominat de Pro TV, care se plasează peste cele două stații TV, indiferent de segmentul de public.

Cu ”Survivor”, show prezentat de Daniel Pavel, Kanal D a bifat recorduri importante de audiență, cu vârfuri și de trei milioane de telespectatori. Postul Dogan a scos cifre bune și cu serialul turcesc ”Prizoniera destinului”, dat în zilele de luni, marți și miercuri.

Pe zona de știri, România TV a fost, și în ianuarie, cea mai urmărită stație. Pe de altă parte, este de menționat că show-urile de forță ale Pro TV-ului (Românii au talent), dar și cele ale Antenei 1 (Te cunosc de undeva, iUmor, Chefi la cuțite) încă nu au început.

Comment here