LIFE

SURVIVOR 2021. Majda a răbufnit după eliminare

Majda Aboulumosha a fost eliminată, duminică seara, de la Survivor România, după ce Jador, care a ieșit preferatul publicului pentru a patra oară consecutiv, a votat-o spre eliminare.

A fost pentru a doua oară când Majda a fost nominalizată pentru eliminare la Survivor România și, de data aceasta, sorții n-au mai fost de partea ei, mulatra părăsind astfel competiția.

„Simt o eliberare, număr secundele până când voi urca în avion și voi reveni în țară. Mi s-a dat telefonul înapoi, primul mesaj era de la fetița mea, Jaqueline, care mi-a scris: «mami, nu mai pot de dorul tău!» Am o satisfacție mare pentru că oamenii au crezut în mine, am găsit multe mesaje de încurajare. Oamenii au văzut în mine o luptătoare. Am dormit cu șobolanii, dădeam la o parte șerpii cu mâna. Este o competiție foare dură, nu mă așteptam să fie atât de greu”, a declarat Majda, direct din Republica Dominicană, la emisiunea la Teo Show, de la Kanal D, relatează click.ro.

Majda a stat departe de conflicte pe tot parcursul competiției, însă a fost victima sigură a coaliției băieților din tabăra Faimoșilor, care le-au pus gând rău fetelor din echipă, pentru a le scoate pe rând din competiție.

„Am fost singurul om care nu a fost băgat în conflicte. E foarte greu să-ți menții echilibrul. Foamea, condițiile de acolo te fac să explodezi. Am fost exact ca în viața de zi cu zi. Am dat tot ce am putut, indiferent de dureri fizice, de dor de casă. Există o alianță a băieților! Tot timpul se făcea un top al verigilor slabe, care erau doar fetele. Fetele erau scoase pe rând afară, nu erau băieții eliminați. Eu nu am făcut vreo strategie. M-am dus cu capul înainte. Mi se pare că am ieșit la timp, corect din punct de vedere sportiv. Topul era făcut. Voiau s-o scoată pe Nemeș înaintea mea, după care urmam eu, Elena și Ana. Jador are un suflet bun, nu-i port dușmănie pentru nominalizare. Zanni e văzut drept personajul negativ al grupului, pentru că este un personaj mai conflictual”, a mai declarat Faimoasa, la Kanal D.

Comment here