Stirile ZileiTârgu-Jiu

SURSE MEDICALE: Peste 40 de romi din Târgu-Jiu, infectați cu COVID-19

Mai mult de 40 de romi din cartierele Obreja și Meteor din Târgu-Jiu au fost confirmați ca fiind infectați cu virusul SARS-CoV-2, au declarat surse medicale pentru Gorjonline.ro. Romii nu refuză internarea, iar dintr-o singură familie au ajuns în spital în jur de 15 persoane.

Autoritățile au declanșat anchete epidemiologice de amploare printre locuitorii celor două cartiere de romi, iar cei infectați au fost internați în spital. În jur de 15 membri ai familiei lui Ion Ministru au fost confirmați cu COVID-19 și au ajuns în spital.

În plină stare de urgență, la jumătatea lunii aprilie, pastorul Ion Ministru a oficiat un ritual de botez în comunitatea de romi din cartierul Meteor din Târgu-Jiu. La evenimentul care a avut loc în Biserica Apostolică au participat zeci de persoane, în contextul în care ordonanțele militare impuneau anumite condiții privind deplasarea, interziceau adunările în grupuri mai mari de trei persoane și recomandau păstrarea unei distanțe între acestea, mai relatează Gorjonline.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here