LIFE

Surpriză la ”Gospodar fără pereche”! O vedetă de la ”Ferma” este noua prezentatoare

Este oficial! Anamaria Prodan nu mai prezintă “Gospodar fără pereche”. După două sezoane încheiate cu două nunți, emisiunea va avea la cârmă o altă gazdă. Nouă prezentatoare este Geanina Ilieș, fostă concurentă în echipa Bandiţilor la ”Ferma 2019”.

Geanina Ilieş este extrem de încântată de noul proiect în televiziune. Înainte de a intra în familia Pro Tv, fiind cooptată la ”Ferma”, şatena a fost prezentatoarea ştirilor la Antena 1.

“Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaționali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările! Fiecare dintre ei are ceva special, un șarm aparte și cu o serie de preferințe și așteptări pentru femeile visurilor lui pe care trebuie să le respectăm neapărat! Voi, cele care citiți mesajul meu, ar trebui să intrați chiar acum să vă înscrieți, pentru că altfel veți regreta că v-au scăpat băieții ăștia minunați! Harnici sunt, frumoși sunt, pe picioarele lor sunt, mai lipsește doar să-și condimenteze viețile cu iubire! În viață, importantă este liniștea sufletească și inspirația pe care ne-o dă cel de lângă noi. Abia aștept să fiu alături de ei și sper să îi ajut să-și găsească sufletul pereche”, a spus Geanina Ilieş.

După ce a fost la cârma emisiunii ”Gospodar fără pereche” timp de două sezoane, Anamaria Prodan Reghecampf a renunțat pentru o perioadă la televiziune, pentru a se putea dedica familiei sale.

“Nu mai am timp! Am fost în America, iar Sarah mi-a plâns în brațe ca atunci când era mică, pentru că urmează cel mai important meci pentru ea și eu nu o să pot fi acolo. Bebe, și el, îmi spune că nu o să fiu lângă el când o să candideze la președinția școlii, Rebecca îmi reproșează și ea că de jumătate de an nu am mai fost la ea… Intru și în perioada de transfer, iar asta ar însemna să nu-i mai văd pe ai mei. Nu-mi ajung 24 de ore! Gospodarii sunt minunați, sezonul ăsta o să fie fabulos!”, a spus impresara.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here