SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

SURPRIZĂ! CJ, CL și Primăria Târgu-Jiu pe tricourile Viitorul Pandurii. Condescu, ATAC la Sarcină

Marin Condescu pune tunurile pe Nicolae Sarcină și acuză COMPLICITĂȚI după ce Energeticianul a devenit Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, ba mai mult, sâmbătă, în primul meci din acest sezon cu Sportul Snagov, pe tricourile echipei lui Sarcină au figurat Consiliul Județean, Consiliul Local și Primăria Târgu-Jiu. ”Nu e vina lui, este un om de afaceri care n-a respectat niciodată metodele ortodoxe!” a reacționat Condescu aflând că membrii fondatori ai Pandurii Lignitul Târgu-Jiu se află pe tricourile fostei Șirineasa.


ACS Viitorul Pandurii Târgu-Jiu s-a înscris în Liga a doua cu mai puţin de o săptămână înaintea începerii noului sezon, prin retragerea echipei Luceafărul Oradea şi prin promovarea pe locul acesteia a retrogradatei ACS Energeticianul, fostă Șirineasa, redenumită acum Viitorul Pandurii.
Surpriza mare a fost sâmbătă, când, la primul meci din noul sezon, pe tricourile jucătorilor Viitorul Pandurii au figurat acționarii Clubului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu: Consiliul Județean, Consiliul Local și Primăria Târgu-Jiu.

Marin Condescu crede că omul de afaceri Nicolae Sarcină ”a profitat de anumite slăbiciuni”.

”Prin acest plagiat vrea să inducă oamenii în eroare” acuză fostul președinte al clubului tradițional.

Condescu vede o vină și în dreptul Federației Române de Fotbal care a aprobat că un oraș mic precum Târgu-Jiul să aibă două echipe cu aceeași denumire.

Marin Condescu reafirmă că, până în 2035, suprafața de joc și tribunele noului stadion municipal sunt ale Pandurii Lignitul Târgu-Jiu.

Condescu anunță că va depune contestații și sesizări împotriva Viitorul Pandurii dar și împotriva Consiliului Județean, a Consiliului Local și Primăriei Târgu-Jiu care au fost menționate pe tricourile echipei.

Primarul Marcel Romanescu afirmă că nu există niciun protocol între Primăria Târgu-Jiu și ACS Viitorul Pandurii Târgu-Jiu iar municipalitatea nu se va implica financiar la această nouă entitate.

Romanescu dă asigurări că n-a făcut niciun demers împotriva Pandurii Lignitul Târgu-Jiu.

Eduard Lădaru afirmă că nici Consiliul Local Târgu-Jiu nu și-a dat acordul pentru apariția numelui pe tricourile Viitorul Pandurii.

Omul de afaceri Nicolae Sarcină susține că nu are nicio legătură cu noul club de fotbal, fiind doar un suporter. Nu vrea să intre într-o dispută cu Marin Condescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here