Stirile ZileiTârgu-Jiu

Surpriză! A demisionat din funcția de președinte al SOS România Gorj

După aproape trei luni de la instalarea în funcție, Ion Fugaru și-a dat demisia din funcția de președinte al SOS România Gorj.

”Nu pot să accept oameni mincinoși în politică” declară consilierul local de la Târgu-Cărbunești.

Fugaru a intrat în conflict chiar cu Diana Șoșoacă, fondatoarea formațiunii politice, care l-a luat la rost după ce a anunțat că vrea să candideze la președinția Consiliului Județean Gorj, în 2024, dar și pentru că face declarații în presă fără să se consulte cu organizația centrală.

Ion Fugaru afirmă că alte motive pentru care a plecat din SOS România sunt acelea că Diana Șoșoacă l-ar fi înjurat dar și că președinta partidului ar fi încercat să i-l impună pe lista de candidați pe Sorinel Boza, fost manager al Complexului Energetic Oltenia.

Fugaru mai spune că Șoșoacă ar fi avut pretenția de a aviza fiecare candidat la funcția de primar, la alegerile din 2024.

Comments (3)

  1. Pentru cine nu știe, mama Dianei face parte din masonerie.

  2. Cred că dl Ion Fugaru nu a înțeles nimic de la doamna Diana Sosoacă care este o iubitoare de Hristos și bineînțeles , de aproapele pt că îi pasă de acest popor asuprit și prostit…Dacă și dl consilier ar fi un creștin iubitor de Biserica Domnului , de Mintuitorul Însusi , ar fi fost smerit și iubitor și ar fi făcut ceea ce era bine și de folos pt sufletul lui dar și pt a venii în ajutorul celui de-aproape…!

Comment here