Sportive

Suporterii au cerut demisia lui Cojocaru. ”Echipa asta există și datorită mie”

Pandurii Târgu-Jiu și Viitorul Târgu-Jiu s-au întâlnit, miercuri seară, în turul trei al Cupei României. S-a  încheiat 1-0 pentru Viitorul, care s-a calificat în faza a patra a Cupei României.

Duelul celor două echipe din Târgu Jiu a fost decis de golul lui Felipe Acosta, împrumutat de Pandurii la Viitorul. În jur de 2000 de spectatori au asistat la partida de pe Stadionul Municipal.

Pandurii a rămas în inferioritate numerică în minutul 67. Robert Stancu a avut o intrare dură asupra lui Felipe Acosta, iar centralul partidei i-a acordat cartonașul roșu. Deși a evoluat în inferioritate numerică până la finalul meciului, Pandurii a fost echipa mai insistentă. Elevii lui Cojocaru au încercat să egaleze situația pe tabelă, dar fără rezultat. S-a încheiat 1-0 pentru echipa antrenată de Cristian Lupuț, care merge în următoarea fază a competiției.

”Mingea a fost mai mult la noi, dar nesincronizarea pe faza fixă ne-a costat foarte mult” a comentat, după meci, antrenorul Călin Cojocaru.

Suporterii Pandurilor au cerut demisia lui Călin Cojocaru.

”Lumea se gândește doar la efectul sportiv, dar eu am dat totul pentru Pandurii. Echipa asta există și datorită mie” a comentat tehnicianul.

Antrenorul Viitorului, Cristian Lupuț, a comentat că victoria din Cupa României este una de moral pentru elevii săi care, însă, mai au mult de muncă pentru a ajunge la ritmul dorit.

Comment here