LIFE

Superman, prezentat ca bisexual în ediţia de noiembrie a seriei DC Comics

DC Comics a anunţat că Jonathan Kent, fiul lui Clark Kent, cunoscut ca Superman şi Lois Lane, va fi prezentat ca bisexual în paginile ediţiei de noiembrie a benzii desenate.

În următoarea ediţie, Jonathan va fi prezentat într-o relaţie cu prietenul lui, Jay Nakamura. Povestea este parte din „Superman: Son of Kal-El”, serie ce îl are în prim-plan în timp ce preia pelerina de Superman de la tatăl său, Clark Kent. DC Comics a făcut anunţul cu ocazia National Coming Out Day, zi dedicată în SUA conştientizării LGBT.

De la lansarea seriei, în luna iulie, Jonathan s-a luptat cu incendiile de vegetaţie cauzate de schimbările climatice, a intervenit într-un atac cu arme de foc la un liceu şi a protestat faţă de deportarea refugiaţilor. Într-o ediţie mai recentă, el şi Jay, care este reporter, au devenit prieteni.

DC Comics a spus că cei doi vor avea o relaţie romantică în a cincea ediţie, după ce Jonathan face tot posibilul să salveze pe oricine. Detaliile acţiunii nu au fost dezvăluite, însă primele imagini dezvăluite îi arată pe Jonathan şi Jay sărutându-se.

Comment here