LIFE

Super Bowl 2022. Schwarzenegger, în rolul lui Zeus într-o reclamă

BMW vizează un viitor electric, dar vrea să o facă cu stil. Revenit după 7 ani pe lista sponsorilor la Super Bowl LVI, marca germană are un spot publicitar legat de următoarea finală a NFL-ului american, programată la ora 18:30 în SUA pe 13 februarie.

Între timp, filiala din SUA a producătorului de maşini bavarez a lansat un teaser trailer de 40 de secunde în care îl joacă fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, în rolul lui Zeus. Fostul actor Terminator este portretizat ca tatăl tuturor zeilor, într-o reclamă amuzantă.

În film, Schwarzenegger-Zeus, învăluit în şocuri electrice, ridică un macchiato într-un bar direct din mâinile unui angajat neîncrezător care, în faţa scenei, nu poate decât să exclame „mişto”.- care va fi cu 20 de secunde mai lung şi va fi afişat în primul trimestru al Super Bowl – unde vor mai apărea şi alţi doi actori: Salma Hayek Pinault în rolul Herei, soţia lui Zeus şi zeiţa căsătoriei pentru mitologia greacă, şi Ralf Moeller aka Poseidon, zeul mării.

Fulgerele care îl înconjoară pe Schwarzenegger anticipează noul model cu emisii zero pe care BMW îl va dezvălui în timpul jocului, un model electric: dacă i3 a fost prezentat ultima dată în 2015, acum li s-ar putea aduce noutăţi pe i4, prezentat în septembrie la IAA din München sau pe iX.

După accidentul de maşină din Los Angeles de la sfârşitul lunii ianuarie în care a fost nevătămat, Schwarzenegger revine într-un spot promoţional. De altfel, în 2018, actorul de origine austriacă a fost la Salonul Auto de la Detroit pentru prezentarea Mercedes-Benz Clasa G.

BMW nu va fi singurul producător auto care va difuzat reclame în timpul Super Bowl: Kia a anunţat deja unul pentru EV6, unde va exista un câine robot, la fel ca Nissan pentru Modelul său Z.

Comment here