Stirile ZileiTârgu-Jiu

Supărați, după ce ar fi fost JIGNIȚI. Ce le-a spus Romanescu lui Popescu și Butan

Aurel Popescu și Ion Butan, supărați după ce ar fi fost jigniți de primarul Marcel Romanescu, în ședința de vineri a Consiliului Local Târgu-Jiu.

Ultimul mare scandal al edililor din Târgu-Jiu are legătură cu activitatea și banii Clubului Sportiv Municipal. Viceprimarului Popescu, Romanescu i-ar fi zis că are o vârstă înaintată și că nu are cum să înțeleagă ce se întâmplă la CSM.

”Marcel Romanescu jignește lejer și dezinvolt când cineva i se opune unei propuneri. M-a deranjat această ieșire” spune viceprimarul PSD.

Tot scandalul de la CSM a pornit de la jucătoarele din Ucraina, aduse recent. Consilierii din majoritatea PSD-ALDE PSRo consideră că banii nu trebuie cheltuiți pe transferul unor sportivi străini, întrucât clubul trebuie să deservească, în primă etapă, copiii și tinerii din Târgu-Jiu și Gorj. Asta spune și viceprimarul Aurel Popescu.  

Despre consilierul PSRo, Ion Butan, primarul Romanescu ar fi afirmat că ”a fost o rușine pentru fostul său loc de muncă”, respectiv Finanțele Gorj.

Butan crede că, la Clubul Sportiv Municipal, sunt ascunse lucruri, din moment ce Comitetului Director nu-i este prezentată situația privind cheltuirea fondurilor alocate în acest an.     

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here