LIFE

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” revine la PRO TV, după o pauză de 7 ani

PRO TV a anunțat miercuri, 25 august, grila de toamnă 2021, însă a venit cu noi surprize pentru telespectatorii postului. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” revine la PRO TV, după o pauză de 7 ani, în primăvara anului viitor.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici” a avut un singur sezon pe PRO TV, în perioada februarie-martie 2015. Prezentatorii show-ului filmat în Africa de Sud au fost Cabral şi Mihai Bobonete. Câştigătorul a fost Cătălin Moroşanu, în timp ce Dorian Popa a terminat pe doi, iar Ruby, pe locul trei.

Mai multe vedete lasă în urmă viaţa lor luxoasă, pentru câteva săptămâni în junglă. Ele trebuie să treacă printr-o serie de probe care, în formatul din Marea Britanie, implică, printre altele, şerpi şi păienjeni. Concursul se face pe bază de eliminare, telespectatorii fiind cei care decid, prin intermediul SMS-urilor, pe cine vor să vadă mai departe în concurs. Marele câştigător este proclamat Regele/Regina junglei.

Tot în primăvara anului 2022 va reveni în grilă şi „MasterChef”. Show-ul culinar nu s-a mai difuzat din 2019. Din juriu au făcut parte Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) şi Cosmin Tudoran, fost membru al trupei Cassa Loco. De asemenea, în primăvara anului viitor, la PRO TV va reveni „Imperiul Leilor” și „Românii au talent”.

Comment here