LIFE

Sume fabuloase! Cât plătește Iorgulescu ca să stea aproape de fiul său

Pentru Gino Iorgulescu banii nu contează atunci când vine vorba de fiul său. Gino plătește o avere pentru a putea fi aproape de spitalul unde este internat băiatul lui. În plus, și-a internat copilul într-una dintre cele mai scumpe clinici din Europa.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal este internat într-o clinică din Milano, după ce a provocat un accident mortal în România. Gino Iorgulescu stă într-un hotel situat în apropierea spitalului, unde există condiții de lux și personal pe măsură, pentru suma de aproximativ 2.500 de euro pe săptămână. Mario a fost transferat la Clinica San Raffaele cu ajutorul unui avion, dotat exact ca o ambulanță, al cărui cost s-a ridicat la circa 30.000 de euro. Mai mult, alte zeci de mii de euro l-au costat pe Gino Iorgulescu tratamentul băiatului la spitalul din Italia.

Clinica San Raffaele este una dintre cele mai renumite din Europa. Aici s-au tratat nume importante, printre care și fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi. Prețurile sunt pe măsură, numai pentru un consult de rutină se depășește 1.500 de dolari.

Comment here