LIFE

Sume fabuloase! Cât plătește Iorgulescu ca să stea aproape de fiul său

Pentru Gino Iorgulescu banii nu contează atunci când vine vorba de fiul său. Gino plătește o avere pentru a putea fi aproape de spitalul unde este internat băiatul lui. În plus, și-a internat copilul într-una dintre cele mai scumpe clinici din Europa.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal este internat într-o clinică din Milano, după ce a provocat un accident mortal în România. Gino Iorgulescu stă într-un hotel situat în apropierea spitalului, unde există condiții de lux și personal pe măsură, pentru suma de aproximativ 2.500 de euro pe săptămână. Mario a fost transferat la Clinica San Raffaele cu ajutorul unui avion, dotat exact ca o ambulanță, al cărui cost s-a ridicat la circa 30.000 de euro. Mai mult, alte zeci de mii de euro l-au costat pe Gino Iorgulescu tratamentul băiatului la spitalul din Italia.

Clinica San Raffaele este una dintre cele mai renumite din Europa. Aici s-au tratat nume importante, printre care și fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi. Prețurile sunt pe măsură, numai pentru un consult de rutină se depășește 1.500 de dolari.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here