LIFE

Suma uriaşă pentru care a fost vândută pelerina lui Superman

Pelerina, pe care regretatul Christopher Reeve a purtat-o în filmul „Superman” din 1978, a devenit cea mai scumpă capă de super-erou licitată vreodată după ce, luni, a fost adjudecată pentru 193.750 de dolari.

Pelerina, care a fost prezentată la o licitaţie organizată de casa de licitaţii Julien’s, a stabilit un nou record mondial pentru cea mai scumpă capă de super-erou vândută vreodată. Potrivit casei Julien’s Auctions, la licitaţie a fost pusă în vânzare o pelerină dintre cele şase făcute special pentru film şi purtate de actorul principal, Christopher Reeve.

Reeve, care a jucat rolul lui Superman în patru filme, a murit în 2004, la 52 de ani. Christopher D’Olier Reeve a fost un actor, scriitor şi regizor american. El a fost cunoscut în primul rând pentru rolurile sale de super-erou din filmul „Superman”. Primul film din această serie a fost lansat în 1978 şi i-a adus lui Reeve un premiu BAFTA. El a primit şi un premiu Screen Actors Guild şi o nominalizare la Globurile de Aur pentru prestaţia sa din remake-ul ”În spatele ferestrei / Rear Window”, din 1998.

Reeve a rămas paralizat în urma unui accident petrecut pe 27 mai 1995. Actorul a fost aruncat de pe un cal în timpul unei competiţii ecvestre în Culpeper, Virginia. A folosit un scaun cu rotile şi a avut nevoie de un ventilator portabil pentru a respira tot restul vieţii. El a făcut lobby în numele persoanelor cu leziuni ale măduvei spinării şi pentru cercetarea cu celule stem embrionare, co-fondând Centrul de Cercetare Reeve-Irvine.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here