LIFE

Suma fabuloasă la care este estimat avionul folosit de Patriahul Kiril al Rusiei şi de alţi oficiali de la Kremlin

Un avion de lux privat, în valoare de 43 de milioane de dolari, ar fi fost folosit de Patriahul Kiril al Rusiei şi de alţi oficiali de la Kremlin, arată The Moskow Times.

Patriarhul Kirill a mai fost acuzat că ar fi deţine un iaht, un ceas de lux de 30.000 USD şi o proprietate în centrul Moscovei. Liderul Bisericii Ortodoxe Ruse şi mai mulţi oficiali ai Kremlinului se numără printre cei care au folosit avionul privat în valoare de 43 de milioane de dolari aparţinând unei companii care lucrează în strânsă colaborare cu statul rus.

Potrivit unui opozant al Kremlinului, Alexei Navalny, iubita directorului general al Băncii de stat VTB, Nailya Asker-Zade, şi soţia primului ministru Dmitry Medvedev au zburat cu un aparat aerian privat aflat în proprietatea unei companii of-shore legată de VTB. Navalny a argumentat afirmaţia sa confruntând datele de zbor ale avionului cu datele şi destinaţiile la care s-au deplasat cei oficialii şi partenerele acestora. Aparatul, marca Gulfstream G450, a fost folosit şi de Patriarhul Kirill în 2017, ca şi de trei foşti sau actuali oficiali de la Kremlin în ultimii trei ani, arată publicaţia The Bell. Ziarista Nailya Asker-Zade a legat aparatul de zbor Gulfstream de aceeaşi companie offshore din San Marino, care a operat zborurile Svetlanei Medvedeva şi a partenerei CEO-ului VTB, Andrei Kostin. Potrivit informaţiilor, operatorii avionului Gulfstream s-au schimbat, în locul Skyline Aviation cu sediul în San Marino, fiind menţionat un un offshore despre care nu există prea multe date, Otoba Assets Ltd.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here