LIFE

Suma astronomică REFUZATĂ de Meghan Markle

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a renunţat la cariera sa promiţătoare în domeniul cinematografiei atunci când a intrat în rândul membrilor Casei Regale a Marii Britanii, dar şi la blogul pe care îl deţinea şi prin intermediul căruia împărtăşea sfaturi despre sănătate şi frumuseţe prietenilor virtuali. Odată cu părăsirea Casei Regale de către ducii de Sussex, au apărut o multitudine de speculaţii privind întoarcerea lui Meghan pe micile ecrane, în rolul care a consacrat-o.

În ciuda numeroaselor speculaţii privind întoarcerea lui Meghan în lumina reflectoarelor şi pe micile ecrane în rolul lui Rachel Zane, din serialul american Suits, se pare că nicio ofertă nu o poate face pe fosta actriţă să accepte propunerile producătorilor de la Hollywood. Banii nu par să fie un factor motivant pentru ducesă, căci chiar şi atunci când i-a fost oferită incredibila sumă de 1 milion de dolari, pentru o secundă de filmare, ea a refuzat politicos.

Ducesa este curtată şi de compania nemţească de cosmetice Biotulin, care i-a propus suma de 5 milioane de dolari pentru o apariţie televizată de cinci secunde, în care este înfăţişată folosind unul dintre cele mai renumite produse ale gigantului din industria frumuseţii. Potrivit companiei, produsul Biotulin este un botox natural care promite să reducă ridurile de expresie în mai puţin de o oră, iar ducesa de Sussex este una dintre consumatoarele fidele care se declară uimită de rezultatele miraculoase.

Un producător, care a preferat să rămână anonim, a dezvăluit că oferta de roluri pe care Meghan Markle este una relativ limitată, după ce ea l-a rugat pe agentul său să îi găsească un rol de supererou în cunoscutele producţii marca Marvel.

“Meghan are nevoie de Disney, mai mult decât Disney are nevoie de ea”, a concluzionat producătorul, conform mirror.co.uk.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here