Plasare Produse

Strategii esenţiale dacă eşti amator de ruletă

Fără îndoială că jocul de ruletă este unul dintre cele mai longevive jocuri de noroc de pe întreaga planetă. Deşi inventat absolut întâmplător, jocul de ruletă a cucerit jucătorii din toată lumea prin aura sa inegalabilă de mister. De la lansarea bilei pe roata ruletei şi până la decizia ei de a poposi într-un buzunar, jocul de ruletă rămâne în continuare unul magic care atrage şi astăzi o mulţime de jucători.

Dar să joci la ruletă nu este atât de simplu pe cât pare, pariurile sunt multiple şi dacă te gândeşti că pe roată se găsesc 36 de numere la care se adaugă şi numărul 0 sau dublu 0, lucrurile tind să devină complicate. Există strategii care să te facă câştigător la acest joc care refuză să îmbătrânească? Vom descoperi împreună aşa că citeşte cu atenţie rândurile care tocmai urmează.

Martingale

Probabil că este cea mai cunoscută, încercată şi eficace strategie la jocul de ruletă. Strategia poartă numele inventatorului ei şi presupune în esenţă respectarea unui algoritm unic de pariere. Nu te speria, nu intrăm în calcule matematice complicate, vom respecta doar un şir de pariere care să îţi aducă cele mai bune rezultate.

Trebuie doar să fi client de site online care să ofere jocul de ruletă pentru că tu să o poţi aplica aşa cum se cuvine. Şi ca să îţi uşurăm sarcina nu ai de făcut decât să dai click pe Maxbet Casino şi să alegi de acolo ce platformă ţi se potriveşte cel mai bine.

Odată ce ai devenit client, este timpul să pui în practică această strategie populară printre jucători. Ce trebuie să faci? Nimic mai simplu, îţi spunem că trebuie să respecţi un şir de pariere pentru a avea randamentul dorit. Vei lansa deci un prim pariu pe care îl vei dubla de fiecare dată în caz de pierdere.
Exemplificăm: Pariezi 10 RON şi îi pierzi, următorul pariu este de 20 şi tot aşa până ai primul câştig. Strategia garantează recuperarea sumelor pierdute şi un plus care se va observa cu siguranţă în contul tău financiar.

Este adevărat că îţi trebuie un buget destul de consistent dar dacă eşti şi norocos şi nu ai decât puţine pierderi poţi avea parte chiar de un câştig substanţial. Un ultim detaliu, va trebui să mizezi pe pariurile de tip număr par/impar, culoare roşu/negru sau pe cele laterale de tip 1-18 şi 19-36 care plătesc 1:1 în caz de câştig.

Romanosky

Specialiştii consideră că această strategie are şanse de câştig care ajung la o rată de peste 86%. Poate părea puţin dar în domeniul jocurilor de noroc să ai atâtea procente care să te apropie de câştig este o oportunitate de neratat.

Dar ca şi la strategia Martingale va trebui să respecţi câteva condiţii esenţiale. În primul rând va trebui ca întotdeauna să selectezi varianta de ruletă europeană. De ce? Pentru că marginea de casă în acest caz este de 2,72%, în timp ce Ruleta Americană oferă o margine de casă dublă care ajunge la 5,2%. Cu alte cuvinte marginea de casă mică a acestei variante de ruletă te ajută să ajungi la acel procent de reuşită de peste 86%. Şi pentru că tu să aplici ca la carte această strategie va trebuie să acoperi la fiecare pariu depus 32 de numere. Cum pe ruletă se află numere de la 1 la 36 la care se adăugă şi numărul 0 acest lucru înseamnă că vei lăsa afară de fiecare dată câte 5 numere. Ce este interesant la această strategie este faptul că ţi se oferă nu mai puţin decât 6 tipuri de pariuri distincte. Ceea ce atrage însă la aceste 6 variante de pariere este că rata de câştig se păstrează în aceeaşi valoare de 86%. Asta înseamnă că rata de pierdere este e doar 14%, ceea ce să recunoaştem că este o rata care îţi lasă suficient loc de reuşită.
Şi merită să îţi menţionăm încă un lucru inedit la această strategie Romanosky, numărul 0 este întotdeauna exceptat de la pariere în timp ce numărul 17 face parte întotdeauna din cele 6 variante propuse de această strategie.

Paroli

Această strategie de pariere la ruletă este cunoscută şi sub numele de strategie anti Martingale, pentru că promovează exact opusul acesteia din urmă. Dacă în strategia Martingale dublezi de fiecare dată miza când pierzi, în strategia Paroli dublezi de fiecare dată când câştigi.

Şi deşi pare deplasat la prima vedere această strategie este indicată mai ales jucătorilor începători, pentru că oferă şanse reale de câştig. De fapt ce trebuie să faci efectiv pentru a aplica cu succes aceasta strategie la jocul de ruletă? Vei selecta întotdeauna doar pariurile considerate sigure, cele care oferă şanse de câştig de 50:50, adică pe cel de par/impar, roşu/negru, 1-18 şi 19-36. Şi în mod clar că va trebui să dispui şi de un buget mare de joc care să îţi permită să aplici strategia. Vei debuta deci cu un prim pariu a cărui valoare o alegi doar tu. Pariezi 10 RON şi pierzi, reiei următorul pariu cu aceeaşi sumă. Cu alte cuvinte atunci când pierzi te vei întoarce întotdeauna la acest pariu considerat de bază.

Dar partea frumoasă a strategiei este câştigul şi dacă eşti norocos vei câştiga primul pariu. Ai pariat 10 RON, ai în cont 20 de RON. Acum este cazul să urmezi strategia şi să dublezi pariul, adică să mizezi 20 de RON. Ai parte de un alt câştig, mizezi 40 RON şi o faci la această manieră până când vei pierde.
Ei bine, acum o să îţi aminteşti de suma de bază şi începi un alt ciclu de pariere cu o miză de 10 RON. Specialiştii spun la unison că strategia Paroli oferă de obicei un şir de 3 pariuri câştigătoare consecutiv, aşa că dacă vrei să fi eficient după ce le obţii întoarce-te la pariul de bază.

Concluzii

Pe lângă aura sa de mister jocul de ruletă oferă reale şanse de reuşită financiară. Învaţă deci regulile jocului, alege una dintre cele 3 strategi prezentate mai sus şi respectă paşii de pariere. Nu se garantează de fiecare dată câştigul, dar în mod cert că vei deprinde experienţa necesară şi în final bugetul tău nu va avea de suferit.

Comments (2)

  1. […] dacă nicio strategie nu poate garanta victoria, aceste cunoștințe acumulate reprezintă un instrument valoros pentru a […]

  2. […] cazinoului se va concentra pe a te învăța regulile de bază ale jocului, ignorând adesea strategiile avansate. Se spune că unele dintre aceste cursuri promovează nejustificat opțiunea de asigurare în jocul […]

Comment here