Bumbești-JiuDin JudetMotruNovaciRovinariStirile Zilei

Stolojanu: Va fi foarte greu să tratăm pacienți COVID. Nu avem personal

Directorii spitalelor din județ, nevoiți să se conformeze ordinului ministrului Sănătății. Nelu Tătaru a decis ca pacienții infectați cu COVID-19, cazuri ușoare și medii, să fie tratați în toate spitalele din Gorj.

Aurel Stolojanu, managerul Spitalului Bumbești-Jiu, spune că va fi greu de pus în aplicare ordinul ministrului.

“Nu avem atâta personal să tratăm pacienții covid și non-covid. Vom cere detașări. Dacă nu, vom interna mai puține persoane care nu au coronavirus” declară Stolojanu.

Emil Grigore, managerul spitalului din Novaci, spune că decizia ministerului îi creează probleme, pentru că unitatea este în plin proces de modernizare cu fonduri europene. Opinia sa este că ar fi fost mai  bine să fie desemnat încă un spital suport COVID, alături de cel din Târgu-Cărbunești.

Constantin Podaru, managerul Spitalului Rovinari, consideră decizia ministrului ca fiind una normală, având în vedere creșterea numărului de infectări. Podaru a și pregătit 17 paturi pentru bolnavii de COVID.

Nici la spitalul din Motru nu sunt probleme, managerul Alin Efrim afirmând că unitatea medicală este pregătită să trateze și pacienții infectați de coronavirus.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here