Sportive

Știința Turceni, campioană județeană la masa verde. Va merge la turneul de baraj de promovare în Liga 3

Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Gorj a decis, miercuri, să desemneze ACS Știința Turceni drept campioană a Gorjului, în sezonul 2019-2020.

Hotărârea a fost luată după discuțiile purtate cu reprezentanții echipelor clasate pe primele trei locuri în Liga a IV-a și a deciziilor cluburilor CS Vulturii Fărcășești și CS Petrolul Bustuchin, care au anunțat, în scris, AJF Gorj că nu pot îndeplini condițiile prevăzute în „Protocolul de reluare a competițiilor de fotbal amator”. Prin urmare, s-a aprobat, în unanimitate, desemnarea echipei clasate pe primul loc, ACS Știința Turceni, drept campioană a Gorjului în sezonul 2019-2020.

”Având în vedere că acest club și-a asumat îndeplinirea condițiilor prevăzute în mai sus amintitul protocol, urăm mult succes echipei din Turceni la meciurile de baraj pentru promovare în Liga a 3-a. În ceea ce privește Cupa României, discuții au fost purtate deja cu majoritatea echipelor calificate în 16-imi, o hotărâre finală urmând a fi luată în scurt timp, după comunicarea în scris a deciziilor luate de cluburile/asociațiile sportive respective” se menționează într-un comunicat de presă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here