Sportive

Știința București și Dinamo Știința București, CAMPIOANELE Turneului Final 3×3

Știința București- la feminin și Dinamo Știința București- la masculin, sunt cele două formații victorioase ale Turneului Final din cadrul Ligii Naționale de Baschet 3×3, disputat sâmbătă și duminică la Târgu-Jiu.

Cele mai valoroase 24 de echipe din țară, atât de fete cât și de băieți, au participat la competiția desfășurată în Piața Prefecturii. Știința București a încheiat Turneul Final fără să cunoască înfrângerea, acumulând cinci victorii din tot atâtea meciuri disputate. În finală, s-a impus în fața Agronomia Bucuresti, cu 14-11.

Ancuța Stoenescu, componentă a echipei campioane

Întrecerea masculină a fost dominată de Dinamo Știința București, care a reușit să obțină titlul național după un parcurs fără greșeală, acumulând procentaj maxim. În finală, s-a impus în fața CSU Pitești, cu scorul de 17-15. Baris Aktas, component al echipei campioane, este și fost jucător al Energiei Rovinari.

Svetlana Simion, antrenor coordonator în cadrul Federației Române de Baschet, le-a mulțumit autorităților locale care au sprijinit și în acest an, organizarea Turneului Final al Ligii Nationale de Baschet 3×3.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here