LIFE

Steve Jobs trăieşte departe de lumina reflectoarelor, în Egipt? Imaginea care a dat de gândit

O imagine cu o persoană care seamănă cu fostul şef al Apple a devenit populară pe reţelele de socializare, transmite The Sun. Aceasta ar fi fost făcută în Egipt. În poză apare un bărbat care seamănă cu Jobs.

Acesta nu poartă încălţăminte şi pare să se gândească intens la ceva. La mână, bărbatul poartă un ceas clasic, după cum au observat unii internauţi. Potrivit lor, Jobs ar fi purtat mai degrabă un Apple Watch.

Steve Jobs a murit în 2011, de cancer, la vârsta de 56 de ani. Imaginea a apărut pe Facebook în weekend şi nu se ştie, deocamdată, locul exact unde a fost făcută.

„Nu ştiu ce să zic, nu prea sunt adeptul teoriilor conspiraţiei, dar Jobs ar fi singurul suficient de nebun încât să facă aşa ceva (să se retragă din viaţa publică în acest mod – n.e.)”, a scris un utilizator de Reddit. Altcineva a reamintit faptul că miliardarul era pasionat de Egipt şi spiritualitate.

Nu este prima dată când adepţii teoriei conspiraţiei susţin că Jobs trăieşte. Acum cinci ani, s-a spus că omul care a cofondat Apple trăieşte în Puerto Rico.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here