Muzicale

Steve Aoki x Delia – The Last Bella Ciao (Live la UNTOLD 2021)

Delia și Steve Aoki au interpretat în cadrul UNTOLD 2021 piesa „Bella Ciao”, inclusă pe coloana sonoră a popularului serial „La Casa de Papel” („Money Heist” / „Fabrica de bani”).

Fană înrăită a serialului „La Casa de Papel”, Delia a pregătit un moment inedit cu Steve Aoki, prin care să-i marcheze ultimul sezon. „Bella Ciao”, piesă înregistrată în 1962 de Giovanna Daffini și inclusă pe soundtrack-ul serialului, a fost cântată de artistă alături de DJ-ul american cu rădăcini japoneze, în fața celor peste 56.000 de oameni veniți la UNTOLD în prima zi.

"Finalul care s-a simțit ca la început. Pentru voi, pentru La Banda!", a declarat Delia.

Publicul s-a bucurat nespus de acest duet, o mare parte dintre cei prezenți fiind, la rândul lor, fani „La Casa de Papel”. Cel de-al 5-lea sezon „La Casa de Papel” și ultimul a fost împărțit în Volume 1 și Volume 2. Prima parte a debutat pe Netflix pe 3 septembrie, cea de-a doua parte urmând să aibă premiera pe 3 decembrie.

Serialul fenomen „La Casa de Papel” a înregistrat un record de vizualizări cu sezonul patru, acesta depășind pragul de 65 de milioane de vizionări. Producția fost apreciată și de către critici, fiind premiată cu Emmy în categoria Best Drama Series.

Comment here