LIFE

Ștefan Stan va deveni pentru prima oară tată

Soția lui Ștefan Stan este însărcinată în trei luni. Cei doi au făcut anunțul în cadrul emisiunii Teo Show. Aceștia au vorbit despre momentul în care au aflat că vor deveni părinți.

„Fiind cu piciorul în ghips, l-am rugat să meargă la farmacie să cumpere un test de sarcină. Apoi a mers până afară să plimbe câinele. Când s-a întors, plângeam în baie”, a spus soția lui Ștefan Stan, la Kanal D, potrivit Wowbiz.

„Era irascibilă, nu înțelegeam ce se întâmplă. I-am luat test de sarcină și când m-am întors acasă, ea plângea. M-am speriat, nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Poate să fie orice, fetiță să fie. Ar trebui să aibă două nume”, a declarat Ștefan Stan, fericit că urmează să devină tătic.

În luna noiembrie a anului trecut, Ștefan Stan și Simona s-au căsătorit civil.

„Suntem împreună de mult timp, de patru ani, în total. Dar am avut și o pauză, în această perioadă. Evenimentul a fost planificat de mult, acum am făcut cununia civilă, la care am invitat doar apropiații. Dar nunta va urma și va fi un eveniment mare. Mama o place foarte mult pe soția mea, extrem de mult. Evenimentul a fost programat împreună cu ea, s-a bucurat mult că ne căsătorim dar, din păcate, ea nu a mai apucat să fie prezentă…” a declarat, atunci, Ștefan Stan pentru VIVA!.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here