LIFE

Ștefan Stan, diagnosticat cu Covid-19 împreună cu soția. „A luat din spital!”

Ştefan Stan îngroașă rândul artișilor care au fost infectați cu noul coronavirus. Cântărețul a luat virusul de la soția sa, Simona, după ce aceasta a fost internată în spital cu fiica lor Elif, care abia se născuse, conform Click!.ro.

Ștefan Stan a trecut prin momente de panică, în luna ianuarie anul acesta, la o lună după ce s-a născut fetiţa lui, Elif. Micuța a fost internată de urgență la spital împreună cu Simona, soția cântărețului. La o săptămână de la ieșirea din spital, cei doi s-au îmbolnăvit de Covid.

„După ce s-a născut Elif, la o lună a avut problema cu refluxul și a trebuit să stea fetița în spital cu Simona, și de acolo a venit cu carcaletele ăsta de virus. Nu avea de unde să-l ia. Eu nu am ieșit afară. La magazin mergeam la colț. Am făcut amândoi febră, 38.7 eu și 39,7 ea. Eu am răcit la cap, ea avea gâtul roșu. Am dat cu carmol, apă fierbinte, ampicilină. Ne-am pus pe picioare în două zile. După o săptămână nu mai avea gust, tăia ceapa și nu lăcrima. Au venit niște medici acasă, am niște prieteni, ne-au consultat. Nu ne-am mai dus la spital”, a declarat cântărețul, la emisiunea „Exclusiv Vip” de la Prima TV.

Ștefan Stan, câștigătorul primului sezon „Vocea României”, s-a căsătorit cu Simona în noiembrie 2019, după o relație de patru ani. Cei doi au făcut doar cununia civilă, la trei săptămâni de la moartea mamei artistului.

Comment here