LIFE

Ștefan Bănică Jr, fotografiat alături de Alexandra Măceșanu!

Alexandra Măceșanu, tânăra dispărută la Caracal și care a devenit victimă a lui Gheorghe Dincă, apare într-o fotografie alături de Ștefan Bănică Jr.

Imaginea este realizată cu 3 ani în urmă, când Alexandra avea doar 12 ani. Ea se afla la un hotel din Alba-Iulia, oraș în care se afla alături de colegii ei din trupa de dansuri populare din care făcea parte. Aici se afla și actorul, care a fost extrem de receptiv atunci când copiii din trupa de dans i-au solicitat să facă o fotografie cu ei. Printre aceștia s-a numărat și Alexandra, care în acel moment era doar un copil.

Imaginea a fost repostată, zilele trecute, pe mai multe conturi de Facebook ale prietenilor Alexandrei, care și-au exprimat regretul pentru destinul fetei. Evident, în momentul în care a fost făcută, nimeni nu se gândea că Alexandra va ajunge un subiect de interes național.

Alexandra Măceșanu din comuna Dobrosloveni, județul Olt, în vârstă de 15 ani, elevă la Liceul Teoretic ”Mihai Viteazu” din Caracal, a dispărut pe 24 iulie, după ce a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă, la ocazie. Tânăra plecase singură de acasă și dorea să ajungă la Caracal, însă nu s-a mai știut nimic de ea timp timp de mai multe ore. După 24 de ore, ea a reușit să sune la 112 și să descrie locul în care se afla. Intervenția autorităților a durat mai bine de 19 ore, iar când au ajuns la casa lui Dincă, polițiștii nu au mai găsit nimic. Conform informațiilor colectate până acum de procurori, se pare că fata a fost ucisă și arsă de Dincă, însă cercetările sunt în curs de desfășurare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here