Muzicale

Ștefan Bănică – E beton coana mare

Noua piesă “E beton Coana Mare” este compusă și produsă de Ștefan Bănică, fanii putându-l asculta pe artist interpretând și partitura de pian.

“Piesa “E beton Coana Mare” a fost înregistrată în studio, în luna februarie a acestui an și am avut alături muzicieni de prima mărime. De această dată, după mult timp, apar și eu pe înregistrare ca pianist, pentru că e o piesa rock’n’roll 100%, exact așa cum îmi place mie. E genul de piesă care îți dă o energie buna și te face să dansezi”, a declarat Ștefan Bănică despre cel mai nou single al său.

Personajul principal al cântecului, este, evident, Coana Mare, despre care Ștefan Bănică spune că este inspirat din realitate.

 “Coana Mare, personajul din cântec, este inspirat din realitate și dovedește că, la unii, vârsta e doar un număr, atunci când știi să te bucuri de viață. Cine nu ar vrea să aibă o bunică așa cum e Coana Mare?! Dar, pe vremurile astea, oare cine ar ține-o în casă pe Coana Mare?!”, spune artistul.

Videoclipul este și el în ton cu piesa, extrem de amuzant și realizat în aceeași direcție cu vremurile pe care le trăim, în izolare, acasă.

 “Modalitatea de realizare a videoclipului se potrivește exact cu această perioadă de criză, în care majoritatea dintre noi suntem nevoiți să stăm acasă, unde telefonul și mediul online sunt în prim plan. Grafica din videoclip e haioasă, digitală, reprezintă un telefon mobil, pe care mulți dintre noi ne petrecem foarte multe ore pe zi”, mai spune Ștefan.

Cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani, în muzică, film, teatru și televiziune, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți artiști români, reprezentând un adevărat brand în showbiz-ul autohton.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here