Sportive

Stefan ANDREJEVIC a revenit la Târgu-Jiu

Pivotul sârb Stefan Andrejevic a revenit în echipa antrenată de Claudiu Alionescu. Baschetbalistul a semnat pentru un sezon cu gruparea gorjeană, anunţă csmtargujiu.ro.

Născut pe 3 august 1993, Stefan Andrejevic măsoară 2.09 metri și este un jucător de poziția 5. Sportivul a evoluat timp de două sezoane (2017-2019) la Basketball Club Batumi, în Superliga din Georgia. Acolo, Andrejevic a avut o medie de 11 puncte pe meci. Un număr 5 clasic, jucătorul sârb a avut un sezon impresionat pentru echipa din Batumi și a fost desemnat de Eurobasket.com drept unul dintre cei mai buni jucători din campionatul din Georgia. Ca profesionist, jucătorul născut la Pristina a mai evoluat în Serbia pentru grupările KK Spartak Subotica, Beovuk 72 Beograd, Torlak și Plana.

Stefan Andrejevic a semnat cu CSM Târgu-Jiu în 2019, evoluând până în momentul în care campionatul a fost suspendat din cauza pandemiei. Este posibil să redebuteze în echipa gorjeană la turneul care se va desfășura în zilele de 22 şi 23 decembrie în Sala Sporturilor din municipiu.

Comment here