LIFE

„Star Wars: The Rise of Skywalker“. Data la care are loc premiera filmului în România

„Star Wars: The Rise of Skywalker“ va avea premiera în România pe 20 decembrie 2019.

Filmul „Star Wars: The Rise of Skywalker“ va avea premiera în România spre finalul anului 2019, când va ajunge în cinematografele din întreaga ţară. În anumite teritorii de pe glob s-au pus deja în vânzare biletele, iar avanpremiera este programată cu o zi mai devreme. Data de lansare a fost dezvăluită recent, prin intermediul unei postări pe contul oficial de Twitter al francizei, alături de un afiş pentru ultimul film din saga originală „Star Wars“, dar şi trailerul final al filmului. Clipul video de aproape două minute prezintă galaxii îndepărtate şi personajele din al nouălea şi ultimul episod al seriei.

Acesta este cel de-al nouălea film din franciza „Star Wars“ şi cel care încheie cea de-a treia trilogie în raport cu primul film realizat de George Lucas în urmă cu aproximativ patru decenii. În „Star Wars: The Rise of Skywalker“, ultimele personaje care mai sunt în viaţă vor lupta pentru supremaţie, în frunte cu Rey. Tânăra luptătoare îl va înfrunta pe Kylo Ren într-un conflict care se anunţă a fi spectaculos. Regizorul JJ Abrams a spus că acţiunea noului film este plasată la ceva timp după cea din „The Last Jedi“.

„The Rise of Skywalker“ este al treilea episod din al treilea set de filme „Star Wars“, iniţiate de cineastul George Lucas în 1977. În lungmetrajul produs de Lucasfilm – subsidiară a Disney – joacă, între alţii, Daisy Ridley, Lupita Nyong’o, Mark Hamill, Oscar Isaac, Keri Russell, Adam Driver şi Richard E. Grant.

În trailerul filmului „Star Wars: The Rise of Skywalker“ apar şi imagini cu regretata actriţă Carrie Fisher, care este cunoscută pentru rolul Prinţesa Leia. Fisher a murit în 2016, însă producătorii au folosit imagini filmate pentru „The Force Awakens”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here