Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Stamatoiu: M-aș bucura să revină Cârciumaru

Revine sau nu Florin Cârciumaru în cursa pentru Primăria Târgu-Jiu? Nici colegii din PSD nu știu răspunsul. ”M-aș bucura dacă ar reveni, cetățenii îl regretă” spune Ion Stamatoiu, edilul din Scoarța. Problema s-a discutat și-n ultima ședință de partid, în condițiile în care liderul organizației județene, Mihai Weber, a afirmat că Florin Cârciumaru poate fi o variantă pentru Târgu-Jiu. Dan Ilie Morega nu crede, însă, că senatorul se va întoarce la primărie. În opinia sa, PSD ar trebui să opteze între Aurel Popescu și Adrian Tudor, cei doi viceprimari.

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, nu excludea, săptămâna trecută, o revenire a lui Florin Cârciumaru în cursa pentru Târgu-Jiu.

Dan Ilie Morega nu crede, însă, că Florin Cârciumaru va candida din nou la Primăria Târgu-Jiu, deși admite că senatorul PSD are în continuare o cotă mare de încredere în rândul electoratului din municipiu.

Morega consideră că PSD este un partid în criză. Și asta pentru că nu și-a stabilit din timp candidații la primării. Președintele Institutului de Politici și Investigații Publice și Politice consideră că, la Târgu-Jiu, social-democrații ar trebui să opteze pentru unul dintre cei doi viceprimari: Aurel Popescu sau Adrian Tudor.  

Ion Stamatoiu, primarul PSD din Scoarța, spune că despre o nouă candidatură a lui Florin Cârciumaru s-a discutat și la ultima ședință de partid.  

Ion Bârcă, primarul PSD din Turburea, comentează că vreme de 4 mandate, Florin Cârciumaru a fost apreciat de târgujieni.

Bârcă nu vede nicio criză în Partidul Social-Democrat. Este convins că formațiunea sa politică se va redresa, la alegerile locale din vară.

Viorel Caragea exclude o posibilă revenire a fostului primar Florin Cârciumaru în cursa pentru Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here