LIFE

Stallone își vinde luxosul Cadillac personalizat

Actorul Sylvester Stallone (74 de ani) își vinde una din multele sale mașini din colecția personală, potrivit TMZ.

Este vorba de un Cadillac Escalade ESV 2019 personalizat, extrem de luxos, pe care îl însuși a comandat să fie transformat în cea mai bună variantă de Becker Automotive Designs. Această firmă se ocupă acum și de vânzare.

Nu este un Escalade obișnuit. Este o versiune enormă, cu un șasiu extins la 6 metri, portiere mai mari în partea din spate, pentru a facilita urcarea și coborârea din elegantul automobil. Stallone nu a optat pentru varianta blindată oferită de companie, însă mașina sa personalizată stil VIP include măsuțe ca la avion, spații de depozitare pentru băuturi, un televizor inteligent LCD UHD, ecrane LCD în partea din spate. De asemenea e prevăzută cu conexiuni la Internet. Pentru o mai bună intimitate, ferestrele sunt echipate cu perdele electrice.

Și, pentru o călătorie mai comodă, are două scaune în spate tip fotolii, total electrice, cu aparate de masaj încorporate, cu funcționare termolectrică pentru frig și căldură și în plus prelungitoare electrice pentru picioare. Stallone, care are o avere de 400 de milioane de dolari, a condus puțin automobilul. Are kilometrajul de numai 1.609 kilometri.

Atuunci de ce îl vinde? Iată ce a explicat starul: ”L-am cumpărat cu un anumit scop, cerințele mele s-au schimbat recent și nu mai am nevoie de acest vehicul frumos. Electronica de la bord și calitatea condusului sunt de neîntrecut. Sper ca noul proprietar să fie mulțumit ani de zile de această mașină”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here