MotruStirile Zilei

Spune că Motru a devenit Coreea de Nord. ”Din octombrie 2020 a început dictatura”

Liderul liberalilor din Motru, Dan Matei, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că orașul a devenit “o mini Coree de Nord” de când Cosmin Morega a fost ales primar.

“S-a instaurat o adevărată dictatură. Legalitatea a devenit opțională, se practică politica pumnului în gură”, a acuzat Matei.

Acesta a reclamat, în primul rând, modul în care se desfășoară ședințele de consiliul local, pe un grup de WhatsApp, nivelul discuțiilor fiind foarte jos.

Matei susține că PSD și PMP sunt cele care tergiversează promovarea în Consiliul Local Motru a lui Nicolae Rușeț, liberalul care trebuie să-i ia locul fostului primar, Gigel Jianu, promovat în Directoratul Complexului Energetic Oltenia.  

Liderul PNL Motru a reafirmat că investițiile aflate acum în derulare au fost contractate pe vremea fostului edil liberal, Gigel Jianu.

În calitate de director al Direcției Publice Motru, Dan Matei l-a acuzat pe primarul Cosmin Morega că blochează intenționat activitatea societății cu sprijinul Poliției Locale care ”a devenit un organ represiv”.

Comment here