NovaciStirile Zilei

Spulberată pe marginea drumului, băiat de 16 ani rămas ORFAN! Rudele: Este fiul președintei Judecătoriei Novaci!

Un tânăr din Novaci a lovit cu mașina o femeie din localitate, miercuri seară, în jurul orei 22.00, și a fugit de la locul accidentului. Ulterior, victima, de 52 de ani, a murit la spital.

Polițiștii au început cercetările și au găsit autoturismul implicat în evenimentul rutier cât și persoana bănuită că l-a condus, un tânăr de numai 25 de ani. Joi dimineață, tânărul s-a prezentat la Poliția Novaci. Când a fost testat cu aparatul etilotest s-a observat că se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acum, s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, a comunicat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj.

Florentina M. a fost spulberată de pe marginea drumului. Femeia se întorcea de la serviciu fiind însoțită de fiul ei de 16 ani. Printr-o minune, băiatul a scăpat cu viață dar este în stare de șoc, mai ales că și tatăl i-a decedat, în urmă cu doi ani. Rudele femeii decedate sunt revoltate și susțin că la volanul mașinii se afla chiar fiul președintei Judecătoriei Novaci, Mihai Dafinescu, care a fugit de la locul accidentului iar de dimineață, însoțit de un avocat, s-a prezentat la poliție, relatează Impact în Gorj.

Mihai Dafinescu a fost cercetat și pus sub control judiciar, anul trecut, pentru viol. El a fost acuzat că a intrat în locuința fostei sale iubite și a obligat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here