LIFE

”Splash! Vedete la apă”. Iulia Albu, Nea Marin şi Jean de la Craiova, primii juraţi

Antena 1 a anunţat primii juraţi ai noului sezonului ”Splash! Vedete la apă”. Iulia Albu, care a început colaborarea cu trustul Intact din această vară, este unul dintre juraţi. Din emisiune mai fac parte Nea Marin (Marin Barbu) şi Jean de la Craiova.

„Sunt onorată să fac parte din acest proiect şi totodată să îmi fac “botezul” oficial în cadrul Antena 1, poate nu întâmplator cu Splash! Vedete la apă. Sunt destul de sigură că nu trebuie să punctez costumele de baie, dar nu pot să promit că mă voi abţine 100%!”, a declarat Iulia Albu.

Nea Marin: „Voi puncta săriturile cele mai adevărate, pentru că întocmai ca în dans, unde avem piruete, la sărituri avem şuruburile. Duplu şurub, triplu şurub, însă dacă lipseşte piuliţa numită creativitate, nu e ce trebuie!”, a declarat acesta. „Ca jurat nu voi fi neapărat dur, dar voi fi, cum mă ştiţi, foarte corect! Cine sare perfect, va primi notă bună, cine nu, are de aşteptat!”,

Jean de la Craiova: „Eu le spun doar atât, din prima zi când ajung la bazin să cerceteze tot, să urce la trambuline, să se obişnuiască bine cu înălţimea, să privească de multe ori înainte să încerce să sară, ca să îşi învingă orice teamă! Pentru că sigur vor exista concurenţi care la trambulina de 10 m se vor apropia uşor de margine, întocmai ca Mr Bean!”.

Antena 1 a lansat emisiunea-concurs Splash! Vedete la apă în vara lui 2013. Formatul emisiunii este similar cu cel al producţiei „Splash!” din Statele Unite. Emisiunea nu s-a mai difuzat din vara lui 2015.

Comment here