LIFE

Speak și Ștefania se pregătesc de nuntă

Participarea la concursul “Asia Express” (Antena 1) a fost cel mai mare test de rezistență. Le-a consolidat relația, s-au descoperit așa cum nu ar fi avut ocazia acasă, iar acum stabilesc detaliile nunții. Speak și Ștefania se căsătoresc anul viitor.

Sunt de trei ani împreună, însă adrenalina concursului, dar și felul în care s-au descoperit unul pe celălalt la “Asia Express” (Antena 1), au făcut ca dragostea lor să avanseze cu încă un pas. Unul important, zice Speak, care a pus și pe Instagram imagini cu momentul în care o cere pe Ștefania de soție: “O dată în viață”, a scris solistul. Cererea solemnă s-a petrecut în timpul concursului, în Taiwan.

Speak și Ștefania nu au câștigat premiul cel mare, de 30.000 de euro, însă au fost favoriții telespectatorilor și s-au ales cu cea mai mare popularitate. Se poate vedea acest lucru și pe rețelele sociale, căci numărul urmăritorilor le-a crescut fantastic de mult. După logodna televizată de pe „Drumul Comorilor”, toată lumea a vrut să știe când va avea loc nunta, iar sexoasa șatena i-a lămurit pe curioși.

„Planurile au început deja să fie făcute. Ne conturam așa ideea în minte și eu, și Ștefan, despre cum am vrea să fie nunta, doar că mai durează un pic. Dar noi ne-am apucat deja de pregătiri”, a spus Ștefania în cadrul unui Insta Story.

Nunta se pare ca va avea loc anul viitor, iar cuplul își dorește să fie cununat de Sorin Bontea și soția sa. După cum s-a putut observa în concurs, Speak și Ștefania au legat o prietenie strânsă cu celebrul chef de la Antena 1, motiv pentru care își doresc să treacă la alt nivel și să se înrudească.

Comment here