Muzicale

Speak – M-ai lăsat să te las

Speak lansează „M-ai lăsat să te las”, o baladă despre o inimă frântă și o relație de dragoste la care doi oameni aleg să renunțe treptat și să nu mai lupte pentru ea.

În regia lui SAN, videoclipul piesei îmbină imaginile cu versurile piesei și dezvăluie o poveste sensibilă despre amintirile create alături de persoana iubită.

„Sunt sigur că mulți dintre noi au avut o experiență în care inima le-a fost rănită și se pot regăsi în versurile celei mai recente piese ale mele, «M-ai lăsat să te las». La un moment dat simți că fiecare efort este în zadar și cel mai bine este să mergi mai departe, pe un drum separat, chiar dacă amintirile te urmăresc la fiecare pas”, povestește Speak.

În urmă cu un an, Speak a lansat „Barman”, iar în primăvara lui 2017, piesa „Tu erai”, alături de GUZ. Până în prezent, piese precum „Te fac un dans?”(feat. LLP & Stefania), „Timpul” (alături de Ștefania), „Pernele și patul”, „Ultimul drum”, „Răspunsul”, „Patul e gol”, „Ce ai cerut”, piese ce fac parte din albumul MOZAIC, dar și „Profund”, „Din întâmplare”, single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, îi poartă semnătura artistului. Pe lângă colaborările de succes cu Delia, Brighi, Raluka, Feli, Alex Velea, Speak are un vlog pe care postează conținut săptămânal, unde a adunat o comunitate de peste 200.000 de abonați.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here