Muzicale

SPEAK – Drama De Companie

Speak folosește muzica și umorul pentru a ne descreți frunțile, încercate din cauza pandemiei. “Drama De Companie” este o piesă bună de ascultat atunci când tensiunile din relații au nevoie de o pauză. Muzica este semnată de Speak, la versuri acesta colaborând cu Doc. Mixul și masterul au fost realizate de Max Kissaru.

În urmă cu doi ani, Speak a lansat piesa “Barman”, iar în primăvara lui 2017, piesa “Tu erai”, alături de GUZ. Până în prezent, piese precum “Te fac un dans?”(feat. LLP & Stefania), “Timpul” (alături de Ștefania), “Pernele și patul”, “Ultimul drum”, “Răspunsul”, “Patul e gol”, “Ce ai cerut”, piese ce fac parte din albumul MOZAIC, dar și “Profund”, “Din întâmplare”, single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, îi poartă semnătura artistului.

Pe lângă colaborările de succes cu Delia, Brighi, Raluka, Feli, Alex Velea, Speak are un vlog pe care postează conținut săptămânal, unde a adunat o comunitate de peste 200.000 de abonați.

Speak realizează în prezent o emisiune de umor alături de Vlad Drăgulin. Show-ul se numește “Îs Geană Pi Tini” și poate fi urmărit, lunea, pe site-ul Antenei 1.

Comment here