LIFE

Soțul Andreei Bălan, prins drogat la volan. Testat de polițiști, George Burcea a ieșit pozitiv la cocaină

Andreea Bălan (35 de ani) trece prin momente cumplite. Asta după ce soțul ei, George Burcea (32 de ani), s-a ales zilele trecute cu dosar penal. Polițiștii rutieri l-au prins drogat la volan, aparatul special arătând că acesta se afla sub influența cocainei, relatează click.ro.

Drogul bogaților a devenit și preferatul lui George Burcea. Soțul cântăreței Andreea Bălan a dat de necaz, după ce în urmă cu trei zile a fost prins în trafic sub influența substanțelor interzise. Potrivit surselor Click!, pe 21 februarie, la ora 10.00, acesta conducea un Mitsubishi și a fost tras pe dreapta pe Bd. Eroilor, din localitatea ilfoveană Voluntari, la doar câteva străzi distanță de locuința sa.

”A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă” au dezvăluit sursele.

Bărbatul, care este actor de profesie, nu a avut ghinionul să dea de un filtru, ci a fost oprit special. Se pare că el era filat de oamenii legii, fiind cunoscut drept consumator de mai mult timp. Lui George Burcea i s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii așteaptă acum buletinul toxicologic de la medicii legiști, în care va fi trecută concentrația de cocaină pe care o avea în organism, dar și cum substanța i-a putut influența capacitatea de a conduce un autoturism pe drumurile publice.

Coincidență sau nu, zilele trecute artista a vorbit despre un posibil divorț de acesta, dând de înțeles că el este cel vinovat de faptul că relația lor nu mai funcționează.

„Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu știți nimic, dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic”, a fost răspunsul cântăreței la comentariile venite pe pagina sa de socializare din partea fanilor, care o blamau. Andreea și George s-au căsătorit în 2017 și au împreună două fetițe: pe Ella Maya, de 3 ani 4 luni, și pe Clara Maria, care pe 4 martie va împlini un an.

Cocaina este cel mai scump drog, al doilea cel mai folosit drog din România, după cannabis şi al treilea cel mai folosit drog din Europa. Un kilogram costă 90.000 euro, iar un gram, echivalent cu vreo 20 de ”linii”, 100 de euro. Datele statistice privind consumul de droguri în România, arată că frecvența consumului de droguri la tinerii de 15-34 ani este de două ori mai mare decât în cazul adulților cu vârste cuprinde între 34 și 64 de ani, dar ratele sunt similare celor identificate în populația școlară cu media de 16 ani.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here