LIFE

Soții Ana și Florin Muntean susțin că nu ei au făcut public clipul controversat cu Ciprian Marica

Soții Ana și Florin Muntean au venit, vineri, cu prima reacție după apariția videoclipului controversat cu fostul fotbalist Ciprian Marica, 34 de ani.

“Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui”, se arată într-un comunicat remis de avocatul familiei Muntean către Clujust.

Cei doi consideră că viața privată le-a fost încălcată grav odată cu apariția în spațiul virtual al acelui videoclip, astfel că se vor adresa justiției, atât în penal, cât și în civil. Mai mult, Ana Muntean ar fi primit numeroase amenințări pe rețelele sociale.

Mesajul transmis de Ana și Florin Muntean: “Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui. Niciunul dintre motivele indicate ca justificând o astfel de faptă sau atitudine apărute în presa din România nu este real, înregistrarea video a ajuns în presă prin metode ce nu sunt cunoscute celor doi soți, care nu au dorit niciodată să-și expună în vreun fel public viața privată. În prezent, cei doi soți, împreună, luăm toate măsurile legale și juridice împotriva acestui atentat grav la viața privată, a cărei protecție este asigurată oricărui cetățean român de Constituția României, Carta Europeană a Drepturilor Omului și Regulamentul European de Protecție a datelor. Ne vom asigura că toate mențiunile referitoare la familia noastră vor dispărea din presa scrisă și audiovizuală, că toate persoanele vinovate vor fi trase la răspundere civilă și penală și că ne vom putea continua viața de familie împreună, fără a da socoteală nimănui. Copiii noștri, pe nedrept expuși public, vor crește într-o țară în care dreptul la viață personală și demnitate sunt respectate și apărate, așa cum se întâmplă în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană din care facem parte. Totodată, acționăm prin plângeri penale împotriva tuturor amenințărilor, injuriilor și atacurilor adresate soției Ana Muntean, prin toate mijloacele prin care acestea au avut loc”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here