LIFE

Soția lui Lucian Mîndruță s-a vaccinat anti Covid-19. Cum se simte

Lucian Mîndruță a anunțat, pe pagina de Facebook, că soția sa, medic neurolog la un spital din București, s-a vaccinat împotriva Covid-19. Ioana Mîndruță a descris tot ce a simțit în primele 24 ore după vaccinare și a dat asigurări că această experiență este comparabilă cu alte vaccinări anterioare, notează click.ro.

”Totul bine, nu doare, nu se întâmplă nimic… m-am întors la gardă. Vedem în continuare!”, anunța Ioana Mîndruță, medic neurolog la un spital din București, pe pagina personală de Facebook.

La 24 de ore după vaccinarea împotriva noului coronavirus, soția jurnalistului Lucian Mîndruță a revenit cu câteva precizări legate de felul în care a reacționat corpul ei la vaccin.

”La 24 de ore de la vaccinare pot spune că am avut ceva durere la locul injectării, amorțeală ușoară pe mână, febră moderată în cursul serii. Azi nu mai am aproape nimic, poate un pic de jenă la mișcare în umăr. Toată experiența comparabilă cu orice alte vaccinări anterioare. Rapelul peste 3 săptămâni”, a scris Ioana Mîndruță.

Lucian Mîndruță a anunțat și el, pe pagina personală de Facebook, că Ioana s-a vaccinat. A făcut-o într-un mod simpatic, cu un joc de cuvinte care i-a adus peste 18.000 de reacții pozitive: ”Am Mîndruță vaccinată”.

Comment here