LIFE

Sosia Vioricăi Dăncilă, virală pe Youtube, cu momentul din finala iUmor. Peste un milion de vizualizări în două zile

După ce a cucerit premiul de 20.000 de euro, Irena Boclincă a cucerit și internetul. Sosia Viorcăi Dăncilă a dat un clip viral din finala iUmor.

Momentul său din finala iUmor s-a viralizat rapid și a strâns aproximativ 1,1 milioane de vizualizări în doar două zile. De asemenea, a ajuns pe primul loc în videoclipuri populare pe Youtube România.

Un video savuros, în care a ironizat-o pe Viorica Dăncilă, i-a adus actriței Irena Boclină premiul cel mare al concursului iUmor, de pe Antena 1. A fost cel mai votat concurent într-o finală dominată de numere de stand-up comedy.

Câteva dintre replicile finalistei iUmor:

„Dragi colocotari ai acestei, încă, țări”

„S-au spus multe despre mine, că eu în partid eram fata cu cafeaua. Incorect, atât faceam eu? Nu, aduceam și gogoși”

„Se adeverește proverbul: Foaie verde mărăcine, sunt mai proastă decât mine”

„Cum vă permiteți? Șeful meu este totuși deținutul unei funcții importante de stat”

„Vreau să public și o carte pe care nu am scris-o încă eu”

Ea s-a bătut pentru premiul cel mare cu alți trei concurenți: Varzã, Adi Bobo și Vasi Borcan. Cei patru finaliști, care au intrat la votul publicului, au fost deciși de Bendeac, Delia și Cheloo.

Actrița din Republica Moldova a făcut un gest fără precedent la iUmor. Aceasta a donat premiul de 20.000 de euro lui Vasi Borcan, un alt finalist al emisiunii imobilizat în scaun cu rotile.

„Să ştiţi că nu este uşor să vii într-un oraş şi să o iei de la zero, dar totuşi acest premiu o să meargă către cineva care poate nu că ar avea mai mult nevoie decât mine, dar cu siguranţă îi va folosi, Vasi Borcan!”, a spus actrița.

Vasi Borcan este din Iaşi, iar la vârsta de 12 ani a fost imobilizat în scaun cu rotile din cauza unei distrofii musculare. În ciuda faptului că și-a pierdut forța fizică, a dovedit o tărie psihică extrem de rară și a mers pe scena iUmor și cu glume autoironice.

Mai mult decât atât, Irena Boclincă, Varză și Adi Bobo ar fi stabilit ca oricare ar fi fost câștigătorul, premiul să meargă la Vasi Borcan.

„Cu 30 de minute înainte de încheierea votului, una dintre camerele din culise a surprins o discuţie între trei dintre finaliştii ajunşi la votul publicului, Irena, Varzã şi Adi Bobo, care şi-au promis că, indiferent care dintre ei va câştiga, premiul va merge la Vasi Borcan”, notează reprezentanții Antena 1.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here