Sportive

Sorin Vintilescu, primul antrenor al secției de fotbal a CSM Târgu-Jiu

Secția de fotbal a CSM Târgu Jiu și-a asigurat serviicile fostului fotbalist și golgheter al Pandurilor, Sorin Vintilescu. De la 1 iulie, de când a devenit activă, oficialii clubului gorjean au organizat preselecții pentru copii și au purtat negocieri cu viitorii antrenori care se vor ocupa de grupele de juniori ale clubului gorjean, iar Sorin Vintilescu este primul cooptat. Acesta va antrena grupa de vârstă 2014-2015.

”Pentru mine, să antrenez copii, consider că este un privilegiu. Sunt un om fericit care se duce la muncă cu zâmbetul pe buze” a declarat Sorin Vintilescu pentru site-ul CSM Târgu Jiu.

Ca fotbalist, numele lui Sorin Vintilescu va rămâne legat mereu de cel al echipei de fotbal Pandurii, fiind unul dintre jucătorii emblematici ai formaţiei gorjene. Și-a început cariera de fotbalist în orașul natal, la Craiova, dar consacrarea a venit la Târgu-Jiu, alături de Pandurii. A fost unul dintre artizanii promovării echipei din Târgu-Jiu pe prima scenă a fotbalului românesc, în anul 2005. Ani la rând, atât în Liga 2, cât și în Liga 1, a fost căpitanul echipei și cel mai prolific jucător al Pandurilor. A marcat primul gol pentru Pandurii în Liga 1 și a fost cel mai bun marcator al grupării gorjene în Liga 1, în primele două sezoane.

După ce și-a pus ghetele în cui, Sorin Vintilescu nu a putut sta departe de terenul de fotbal, așa că s-a hotărât să se apuce de antrenorat și de ani buni dezvăluie tainele fotbalului copiilor din Târgu-Jiu.

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here