Minerit și EnergieStirile Zilei

Sorin Boza: Fără RESTRUCTURĂRI în 2020. Se pensionează 200, angajăm 200

Sorin Boza spune că anul 2020 va fi unul de cotitură pentru Complexul Energetic Oltenia. Într-un interviu pentru Radio Infinit, managerul colosului de la Târgu-Jiu anunță că vor fi făcute angajări, pe posturile eliberate de minerii și energeticienii care vor beneficia de pensionarea anticipată.

Boza consideră că 2019 a fost ”un an incredibil de greu” dar, per ansamblu, este mulțumit că a reușit să achite drepturile salariaților și datoriile societății.  

Managerul CEO afirmă că anul care stă să înceapă va fi unul în care va trebui regândit viitorul companiei.

”Este necesar un program de tranziție. Trebuie să evaluăm, din punct de vedere economic și social, ce înseamnă tranziția către Carbon ZERO în 2050. Este un proiect național” spune Sorin Boza care, pentru 2020, și-a propus și obținerea avizului de mediu pentru Cariera Roșia.  

Sorin Boza neagă informațiile, lansate în presă de unii lideri sindicali, cum că, în 2020, vor pleca acasă, în baza legii de reducere a vârstei de pensionare, circa 1000 de angajați ai companiei. Spune că dacă se vor pensiona 300 de persoane, tot atâtea vor fi angajate.  

”2020 NU va fi un an în care restructurarea să fie cuvântul de ordine, nu vom vorbi de închideri. Vom avea același număr de cariere, în buget va fi prins același număr de salariați” anunță Boza.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here