LIFE

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat “Asia Express”

Două luni în Asia Express, în Taiwan și Filipine, în bătălia pentru premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro! Sorin Bontea a format echipă cu Răzvan Fodor și au reușit să facă față celor mai aprige condiții în drumul spre trofeu. Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat “Asia Express”, iar din fața televizorului i-au susținut familiile lor, care au îndurat dor și emoții.

Emisiunea-concurs “Asia Express”, difuzată la Antena 1, s-a încheiat miercuri seară (22 aprilie), iar câștigătorii Sorin Bontea și Răzvan Fodor au format una dintre cele mai iubite echipe. Pe parcursul celor două luni, Sorin Bontea a demonstrat că se pricepe super bine nu doar la gătit, ci are și alte abilități care necesită rezistență și forță. A dormit în condiții grele, a muncit, dar a și plâns, mai ales atunci când a trebuit să scrie mesaje pentru membrii familiei, pe lampioane.

În tot acest timp, pe perioada lunilor în care a fost departe, familia i-a ținut pumnii strânși. Chef Sorin Bontea este căsătorit de 25 de ani și are doi copii, o fată de 16 ani și un băiat de 23. Miruna Bontea este foarte talentată la capitolul bucătărie și se pare că îi va călca pe urme tatălui său. Puștoaica visează să ajungă cofetar și experimentează de pe acum rețete delicioase. Iulian nu a moștenit această pasiune, însă practică boxul și a mers la multe competiții, ude a și avut succes.

Au zece ani de căsnicie, 13 ani de relaţie și o minune de fetiță, în vârstă de 10 ani. Răzvan Fodor (44) s-a topit de dorul lor cât timp a fost plecat la filmări, însă iată că efortul a meritat.

“Niciunul dintre noi nu s-a aşteptat să ne fie atât de greu despărţiţi. Toată perioada cât a fost plecat a fost dificilă. Nu am stat de multe ori departe unul de altul”, declarat Irina într-un interviu pentru revista OK! România.

“Noi doi am stat cel mai mult fără Diana o lună, cât am fost într-o vacanţă în America. A fost crunt. La un moment dat, nu mai voiam să o vedem pe Skype fiindcă riscam să nu ne mai facem vacanţa şi să ne întoarcem acasă de dorul ei. Dar, în rest, eu de ele nu am fost depărţit mai mult de 4-5 zile, cel mult o săptămână. Mai mult nu pot să-ţi spun… Dar ce va fi pe post îţi va arăta nivelul de anxietate în care am picat”, a completat și Răzvan.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat sezonul al treilea “Asia Express”, emisiune care a început pe 15 februarie 2020 și care a înregistrat audiențe uriașe pe parcursul difuzării.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here