Muzicale

Sore feat. Florian Rus – Sunetul meu preferat

Sore și Florian Rus au lansat “Sunetul meu preferat”, o piesă de dragoste menită să aline dorul de oameni, locuri și sunete, în această perioadă de distanțare socială. Melodia este lansată împreună cu un videoclip filmat în luna februarie.

“Sunetul meu preferat” este compusă de Sore și Florian Rus împreună cu Șerban Cazan și Roland Kiss, iar versurile sunt scrise de Sore și Florian Rus.

“E ok să te arăți vulnerabil, e ok să recunoști atunci când îți e dor și mi se pare un act de curaj să îți asumi sentimentele, oricare ar fi ele. Îmi doresc că cei ce ascultă piesa să capete curaj, să pună mâna pe telefon și să sune acea persoană la care se gândesc în secret și să-i spună simplu: <<Ce faci?>>. Uneori e suficient și asta. ”Sunetul meu preferat” este lansat împreună cu un videoclip filmat în luna februarie, când nimeni nu putea anticipa ce va urma, dar care s-a nimerit să arate exact ca zilele pe care le trăim acum. În clip suntem pe o stradă pustie, exact ca în prezentul pe care îl trăim, și cantam despre dorul de a vedea o persoană dragă, pe care acum o putem auzi doar la telefon. Nici nu bănuiam că ni se va schimba viața total tuturor, dar totuși parcă ceva ne-a făcut să rămânem la această idee”, mărturisește Sore.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here