LIFE

Sorana Cîrstea, noua iubită a lui Ion Ion Țiriac. A primit inelul de logodnă

Sorana Cîrstea, 30 de ani, trăiește o poveste de dragoste alături de Ion Ion Țiriac, 43 de ani, fiul miliardarului Ion Țiriac, 81 de ani, în prezent președintele Federației Române de Tenis, notează Gazeta Sporturilor.

La scurt timp după ce a oficializat despărțirea de fosta sa soție, Ileana Lazariuc, Ion Ion Țiriac a fost văzut în compania Soranei Cîrstea. Între timp, se pare că relația celor doi a avansat foarte mult, Ion Ion Țiriac dăruindu-i Soranei Cîrstea inelul de logodnă.

“Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Decizia de a forma o familie nu este una luată în grabă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au spus niște apropiați ai celor doi, potrivit impact.ro.

Cu 13 ani mai tânără decât actualul iubit, Sorana Cîrstea a fost într-o relație cu columbianul Santiago Giraldo din 2014 până în 2017, an în care Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat.

Aflată în prezent pe locul 75 WTA, Sorana Cîrstea a ocupat cea mai bună poziție în topul jucătoarelor profesioniste de tenis în august 2013, locul 21.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here