LIFE

Sophie Grégoire Trudeau, soţia premierului Canadei, s-a vindecat de coronavirus

Sophie Grégoire Trudeau, soţia premierului canadian, a anunţat că s-a vindecat de coronavirus care l-a obligat pe Justin Trudeau să de izoleze două săptămâni, scrie AFP.

“Mă simt mult mai bine. Am primit avizul medicului meu şi al serviciilor de sănătate publice din Qttawa”, a transmis Sophie Grégoire Trudeau într-un mesaj pe Facebook, sâmbătă seara.

Ea a fost testată pozitiv cu coronavirus la 12 martie, la întoarcerea dintr-o călătorie de la Londra. Acest diagnostic l-a determinat pe premier, care nu prezenta niciun simptom, să lucreze de la reşedinţa sa, la câţiva kilometri distanţă de biroul oficial şi de Parlament. Trudeau, aflat în izolare de la acea dată, a făcut declaraţii zilnice de presă.

Sophie Grégoire Trudeau le-a mulţumit “tuturor celor care i-au transmis cele mai bune urări”. Subliniind că “nu este uşor să fii singur”, ea a estimat că “distanţa fizică necesară pentru a ne proteja în acest moment ar trebui să ne încurajeze să dezvoltăm mai multă apropiere emoţională”.

Ea a mai făcut apel ca fiecare “să urmeze protocoalele de sănătate şi să rămână acasă”: “Tuturor prietenilor şi concentăţenilor mei curajoşi şi minunaţi vreau să le spun că vor traversa această perioadă dificilă şi o vom face împreună”.

Trudeau a lăsat să se înţeleagă, în cursul discursului său de presă, că va rămâne împreună cu familia sa în reşedinţă.

“Vom continua să respectăm recomandările experţilor în sănătate. Şi, aşa cum trebuie să facă toată lumea, vom continua să rămânem acasă, să ne izolăm, să ieşim doar dacă este absolut necesar”, a spus premierul Canadei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here