Stirile ZileiTârgu-Jiu

Sondaj Morega: Romanescu- 50,3%, Florescu- 25,1%

Dan Ilie Morega a prezentat, miercuri, rezultatele sondajelor de opinie făcute în Târgu-Jiu și Motru, în perspectiva alegerilor locale și parlamentare din acest an.

În Târgu-Jiu, PNL și PSD sunt umăr la umăr. Marcel Romanescu are peste 50% în sondajul Institutului de Analiză Investigații Publice și Politice,  realizat pe un eșantion de 700 de persoane. La partide, PNL are cel mai mare scor în municipiu 32,1%, PSD are 29,9%, USR 12%, Pro România 8,66%, PMP 7,33%, ALDE 2,33%. Pe parte de candidați, Marcel Romanescu are 50,3% în vreme ce reprezentantul PSD,  Ciprian Florescu, doar 25,1%.

La nivelul județului, situația stă ceva mai bine pentru PSD care ar câștiga alegerile locale și parlamentare cu circa 33%, în vreme ce PNL are aproape 30%.

Institutul de Politici Publice a sondaj și câțiva lideri politici, în perspectiva  alegerilor parlamentare.

În ceea ce privește Municipiul Motru, primarul liberal Gigel Jianu are 34,5%. Îi suflă, însă, în ceafă social-democratul Cosmin Morega, cu 33 de procente.   

Dan Ilie Morega a anunțat cum stă situația și-ntr-o comună din județ: Padeș, localitatea sa natală, unde fostul primar Mihai Troacă, desemnat candidat PSD, ar fi văzut mai bine ca actualul edil liberal, Serafim Antonie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here