LIFE

Solistul Voltaj, discurs pe scenă despre crima din Caracal. Trupa a cântat o piesă în memoria Alexandrei

Voltaj a susţinut, sâmbătă seara, 27 iulie, un concert în Piaţa Ovidiu din Constanţa, în cadrul unui festival ce are loc timp de patru weekenduri şi în cadrul căruia sunt prezenţi cei mai cunoscuţi şi apreciaţi cântăreţi români.

La un moment dat, solistul trupei, Călin Goia, a anunţat că dedică o piesă în memoria Alexandrei, fata de 15 ani din  judeţul Olt, ucisă de Gheorghe Dincă, un bărbat din Caracal.

„Piesa următoare este o piesă despre copii şi în seara asta vrem s-o cântăm în mod excepţional în memoria Alexandrei, de doar 15 ani, care nu mai departe de ieri dimineaţă şi-a pierdut viaţa, aşteptând ca autorităţile statului în care ea avea mare încredere să intervină. Ştiţi foarte bine că a durat 19 ore şi că a fost prea târziu. Acelaşi stat care poate printr-o educaţie mai performantă, putea să împiedice deplasarea ei în timpul vacanţei ca să facă meditaţii, acelaşi stat care poate putea să-i ofere un transport public normal de la sat la oraş fără a fi nevoită să facă autostopul şi, în principal, acelaşi stat care nu a fost în stare să intervină în timp util pentru salvarea ei“, a spus Goia.

Cântăreţul a precizat că toată lumea a greşit faţă de Alexandra şi are o vină pentru că s-a ajuns în această situaţie.

„La piesa asta, care se numeşte «De la capăt», aş vrea să aprindem o lumină, de care ea are nevoie şi de care avem şi noi nevoie, pentru că noi trebuie să reconstruim ceea ce am greşit. Cred că toţi am greşit faţă de ea pentru că toţi avem o vină pentru că s-a ajuns în situaţia asta pentru că ori am fost nepăsători, ori am ales pe cine nu trebuie, ori nu ne-am dus la vot şi acum am ajuns în situaţia în care o plângem pe Alexandra şi nu numai pe ea şi în situaţia în care trebuie să ne dăm un reset şi s-o luăm de la capăt“, a spus Călin Goia.

Călin Goia nu e singura persoană publică care a reacţionat în mediul online cu privire la crima din Caracal. Printre cei care şi-au expus punctele de vedere se numără actriţa Carmen Tănase, actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu, solistul formaţiei Trooper, Alin Dincă, şi cântăreţii Tudor Chirilă şi Florin Ristei.

Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Cu patru luni mai devreme, o altă tânără a fost dată dispărută, Mihaela Luiza Melencu de 18 ani, bunicul ei fiind anunţat printr-un telefon că va pleca în Elveţia şi că nu vrea să se mai întoarcă.

Un telefon asemănător a primit şi mama Alexandrei, a doua zi după dispariţia fetei sale, un bărbat spunându-i că va pleca cu ea în Belgia şi că este iubitul tinerei.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut, duminică, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru MEDIAFAX. La scurt timp după declaraţia apărătorului, familiile victimelor au fost anunţate că cele două fete nu se mai află în viaţă, conform declaraţiilor celui care le-a răpit. Ulterior, avocatul din oficiu al lui Dincă Gheorge a confirmat faptul că ucigaşul a indicat locul unde le-a ucis pe Alexandra şi Luiza, şi, conform unor surse, le-a ars pe cele două fete în butoaie. Marţi, se va judeca recursul la măsura arestării preventive.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here