LIFE

Solistul trupei 7 Klase, găsit fără viață! S-a sinucis

Doliu în industria muzicală din Republica Moldova. Solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, a fost găsit fără suflare într-un apartement din Bucureşti. Potrivit oamenilor legii, artistul și-ar fi pus capăt zilelor, nelăsând în urmă niciun bilet de adio. Tragica informație a fost confirmată de către producătorul trupei, Iurie Bădicu.

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase a fost găsit fără viața în incinta unui apartament din București, în dimineața zilei de 24 martie. Oamenii legii s-au deplasat la locuință după ce au fost alertați de o rudă a artistului care era îngrijorată de faptul că acesta nu răspundea apelurilor. Ajunși la locul faptei, polițiștii au constatat că solistul se strangulase cu o curea. În urma examinării cadavrului de către un medic legist nu au fost descoperite urme de violență pe trup, exceptând cele specifice strangulării, iar ipoteza sinuciderii este cea mai plauzibilă dintre toate.

Polițiștii au inițiat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în caree a avut loc fapta, dar și pentru a determina care au fost motivele care l-au făcut pe tânărul artist să recurgă la un astfel de gest. Ei au menționat că solistul nu a lăsat un bilet de adio prin care să își explice decizia de a-și încheia socotelile cu viața.

De ceva vreme tânărul nu mai era activ pe rețelele sociale. Pe Instagram, într- o ultimă postare felicită toate doamnele și domnișoarele cu ocazia zilei de 8 Martie.

Producătorul formației a confirmat vestea și a scris un mesaj emoționant pe pagina personală de Facebook prin care și-a exprimat durerea.

„Doamne Sfinte, Iartă-ne! Te rog, iartă-ne! #Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…? Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nu știu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!

** De 6 zile nu pot dormi noaptea. Nu am somn. Parcă ceva mă tulbură și mă împinge să scriu. Pentru ce să scriu acum când nu mai citește nimeni, mă întrebam și nu voiam să scriu. Oricum, o patimă mă iscodea și mă iscodea și mă zbuciuma dacă vreți să duc un jurnal pe feed. Și, într-o dimineață după câteva minute dormite m-am trezit în cap cu fraza: #Bună #Dimineața, #Loteria #Vieții! Astazi e prima zi, vom extrage cifra 1. Tot ce am scris ultimile zile (6) pe facebook curgeau din mine în câteva clipe, de parcă scria cineva cu degetele mele și eu doar eram spectator la ceea ce scriam. Sincer, înțelegeam ce-am scris numai după ce citeam și eu de rând cu ceilalți. Păi, iată, astăzi este a 7 zi de regim de urgență și eu trebuie să extrag cifra 7. Extrag cifra 7 și plâng… pentru 7 KLASE. Pentru Cătălin Caragea”, a comunicat pe Facebook Iurie Bădicu, managerul trupei.

Formația 7 klase a fost fondată de Iurie Badicu și are cinci instrumentiști și un solist. Băieții s-au lansat în 2017, iar în 2018 au ajuns pe scena show-ului „Românii au talent”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here